Головна Uncategorized

13 випуск «МастерШеф»-12: час перевірити, чи можуть аматори зробити свою справу прибутковою

Вже цієї суботи, 18 листопада, на телеканалі СТБ вийде 13 випуск кулінарного шоу «МастерШеф»-12. На десятку учасників чекає неймовірна кількість захоплюючих поворотів у конкурсі, яку їм приготують судді.

«Не рий яму іншому, бо сам у неї втрапиш» — це про перше випробування нового випуску, який ми побачимо вже у суботу. Аматори розділяться на дві команди. Червоні — матимуть право вибору. А от синіх зможуть обирати. Той, хто витягне червону фішку, обиратиме у напарники того, хто витягнув синю. Ба більше, червоні визначать страву для суперника в синьому. Проте не все так просто. Які підводні камені заховані в цьому конкурсі? І про що зрештою оголосять судді?

Час перевірити, чи можуть аматори зробити свою справу прибутковою. Судді завжди акцентували увагу на основних аспектах ресторанного бізнесу: робота в повній тиші, без світла, з визначеною кількістю персоналу тощо. Та у 13 випуску вирішили замахнутися на більші масштаби! На кухні «МастерШеф» покажуть в мініатюрі, як працює вся ресторанна сфера України. Зі справжнім розподілом праці та продажем власної продукції.

Невже Ірина переможе Романа у торгівлі? Як Ольга розробить стратегію, й подаватиме суддям найбільшу кількість страв? Хто наважиться розводити соус водою, аби збільшити прибуток?

А на битві чорних аматори покажуть вміння поєднувати те, що не поєднується. У суперників буде обмежений набір складових для приготування ресторанної страви. Тож час вмикати фантазію.