Головна TV

ВЕДУЧІ КАНАЛУ «ДОМ» ЗВОРУШЛИВО ПРИВІТАЛИ УКРАЇНСЬКИХ ЗАХИСНИКІВ ТА ЗАХИСНИЦЬ ЗІ СВЯТОМ

Лілія Ребрик

14 жовтня  Україна святкує День захисників і захисниць, ведучі телеканалу «Дом» Лілія Ребрик, Світлана Леонтьєва, Ірина Хоменко та Костянтин Октябрський звернулись до них зі словами вдячності, любові, захоплення та віри в Перемогу.

Ведуча проєктів «Ранок Вдома» і «Дочекаюсь» на каналі «Дом», відома акторка Лілія Ребрик висловила захоплення мужністю і людяністю українських героїв, побажала їм «бути непробивними для куль» і попросила берегти себе. Зворушливе відео зірка розмістила у себе в соцмережах.

«Я хочу не просто подякувати всім захисникам і захисницям, а попросити кожного і кожну з вас: будь ласка, бережи себе, будь сталевим, будь для куль непробивним, а для ворога – страхом, і повернись живим додому! Бо ми тут і досі живі тільки завдяки вам! Завдяки тим, хто так безстрашно виборює кожен клаптик нашої рідної землі. Я не знаю міцніших, сталевіших захисників і захисниць, не знаю, ким ще настільки сильно можна пишатися в цілому світі. Я не уявляю, звідки у вас стільки мужності, теплоти та добра. Ви витягуєте з-під завалів кошенят, знаходите покинутих цуценят, ще жодне живе створіння ви не кинули. Ви безстрашні, ви віддані, ви – воїни, ви – боги, ви – наші герої! Я безмежно вдячна кожному і кожній з вас, тільки, будь ласка, повертайтеся живими і якнайскоріше!», – говорить Лілія Ребрик.

Ведуча програми «Точка опори» на каналі «Дом» Світлана Леонтьєва також додала, що за тих, хто боронить нашу землю, наша найщиріша молитва.

Світлана Леонтьєва

«Дорогі воїни, хлопці та дівчата, всі ті, хто зараз на передньому краї боронить нашу землю, низький вам уклін, любов і безмежна шана, повага і наша щоденна молитва! Ми вас любимо, шануємо і безмежно вдячні за те, що ви бороните нас і нашу землю! Будьте сильними і незламними! Все буде Україна і все буде наша Перемога!» – підкреслила Світлана Леонтьєва.

14 жовтня, коли ми також відзначаємо День Українського козацтва, ведуча проєкту «Ранок Вдома» на каналі «Дом», акторка Ірина Хоменко зауважила, що захисники України крутіші за будь-яких супергероїв, і розповіла, як її син вірить у силу українців, бо «ми всі від козаків пішли».

Ірина Хоменко

«Мені здається, що зараз кожен прирівнює захисника нашої країни до супергероя або навіть більше. Тому що Залізна людина та Капітан Америка – це вигадані персонажі, а наші хлопці та дівчата, наші захисники – справжні і роблять просто нереальні речі! Ми ними захоплюємося, молимося за них і всіляко намагаємося їм допомогти. А найголовніше – кожен українець мріє, щоб наші захисники після Перемоги повернулися додому живими та здоровими! – говорить Ірина Хоменко. – Мій син каже: “Мамо, ми ж усі козаки та козачки – ми всі від козаків пішли! А козацькому роду нема переводу!” Ми неймовірно мужні, все, з чим зараз зіштовхується кожен громадянин України,  робить його ще сильнішим, міцнішим і витривалішим! Тож, я бажаю нашим захисникам удачі, щоб янгол-охоронець завжди їх оберігав, боженька захищав над ними небо і дарував їм неймовірні бронежилети. А ми ж будемо донатити та робити все, щоб вони знали, що в них є підтримка, на яку вони завжди можуть розраховувати».

Костянтин Октябрський

Теплі слова колег своїм привітанням підтримав актор, ведучий програми «Ранок Вдома» на каналі «Дом» Костянтин Октябрський: «Сьогодні  я хочу привітати всіх захисників і захисниць України! Зі святом вас! Велика вам подяка за те, що ми можемо починати новий ранок, новий день! Дуже вам дякую!»