Кулінар Чаба Бакош в ефірі програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” приготував неймовірно ароматні пиріжки з шинкою, яйцем і сиром. Допомогли експерту у цьому ведучі Лілія Ребрик і Костянтин Октябрський. Дивіться рецепт, дізнавайтеся всі кулінарні секрети приготування цієї смакоти та готуйте страву своїм рідним.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 г
Шинка – 200 г
Сир твердий – 200 г
Яйця – 4 шт.
Вершкове масло – 70 г
Кунжутне насіння
Спосіб приготування:
Яйця відварити круто. Охолодити, почистити.
Розкачати тісто і нарізати його на квадрати.
Варені яйця натерти на тертці.
Натерти сир.
Дрібно нарізати шинку.
Викласти по чайній ложці начинки в кожен пиріжок. Загорнути і змастити збитим яйцем. Посипати кунжутним насінням.
Запікати у розігрітій духовці за температури 180 градусів. Перед подачею охолодити пиріжки. Смачного!