Головна Рецепти

Азійський суп – легкий рецепт ресторанної страви

Чаба Бакош ніколи не шукає легких шляхів — навіть із супу швидкого приготування він готовий зробити ресторанну страву. На кухні “Ранку Вдома” на каналі “Дім”, експерт, разом із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, приготували ароматний азійський суп, який зігріє у холодний день і здивує глибоким смаком. Дивіться рецепт і експериментуйте на своїй кухні.

Інгредієнти:

Азійський суп із локшиною швидкого приготування – 2 уп.
Яйця – 2 шт.
Кунжут
Зелена цибуля – 3 пірʼїни
Норі
Кунжутна олія
Кінза
Перець чилі – 1 шт.

Спосіб приготування:

Кожну пачку локшини швидкого приготування викласти у сотейник, залити окропом і накрити кришкою.
В окремій каструлі закипʼятити воду, додати ложку оцту і зробити яйця пашот.
Кунжут обсмажити на сухій пательні.
Тоненькими слайсами нарізати норі. Нарізати цибулю і перець чилі.
Подавати суп, посипавши кунжутом, зеленою цибулею і чилі. Зверху викласти норі і яйце пашот. Прикрасити кінзою. Скропити страву кунжутною олією. Смачного!