Постійний експерт телеканалу “Дім” кулінар Чаба Бакош поділився власним рецептом ікри з баклажанів. Сезонні овочі та спеції, які є на будь-якій кухні – це все, що потрібно для приготування цієї надзвичайно смачної закуски. Записуйте рецепт та радуйте особливими стравами свою родину.
Для приготування ікри з баклажанів за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:
Баклажан – 2-3 шт.
Помідор – 1 шт.
Перець солодкий – 1 шт.
Часник – 2-3 зубчики
Зелена цибуля – 2-3 пірʼїни
Оливкова олія
Сіль
Винний оцет
Перець
Кріп – кілька гілочок
Петрушка – кілька гілочок
Хліб чорний
Баклажани, помідор і перець запекти у духовці.
Охолодити готові овочі, зняти з них шкірку та дрібно нарізати.
До овочевої суміші додати подрібнену зелень, видавити часник, приправити і влити оцет за смаком.
Заправити готову ікру оливковою олією.
Хліб нарізати скибочками і обсмажити на сухій пательні – зробити грінки.
Подавати ікру з чорним хлібом.
Смачного!