Головна Рецепти

Бананові оладки без цукру та глютену за рецептом Володимира Ярославського

Український шеф-кухар, ресторатор, суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Володимир Ярославський поділився рецептом швидких та неймовірно смачних бананових оладок!  

«Бананові оладки без цукру та глютену. Обов’язково спробуйте! Це швидко, смачно та корисно», – зазначає Володимир.

Інгредієнти:
  • 150 грамів бананів = 2 штуки;
  • 1 велике яйце;
  • 45-40 грамів вівсяного борошна;
  • 3 грами розпушувача;
  • кориця (на кінчику ножа).
 Спосіб приготування:

Банани розім’яти виделкою до однорідної маси. Вівсянку змолоти у блендері в борошно. У банани додати яйце, вівсянку, корицю, розпушувач та перемішати. Нагріти пательню, додати будь-яку рослинну олію (дуже смачно на кокосовій). Ложкою викласти суміш і посмажити на невеликому вогні з 2-х сторін до готовності – буквально по 2 хвилинки!

  

Ще декілька порад від шеф-кухаря:

«Подавати з медом, або кленовим сиропом. Мені ще подобається додавати йогурт чи будь-яке домашнє варення. Можна спробувати готувати без яйця, тоді потрібно трохи більше борошна. Щоб аромат і солодкий смак бананів був більш вираженим, їх можна попередньо заморозити й використовувати вже розморожені. Експериментуйте і здоров’я вам».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Volodymyr Yaroslavskyi (@yaroslavskyi_vova)