Головна Рецепти

Банановий пудинг – десерт від Чаби Бакоша

Зробити ранок кращим допоможе солодкий сніданок від кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” Чаби Бакоша. Поживний і смачний банановий пудинг – це просто і доступно у приготуванні. Дізнавайтеся особливості рецепту, зберігайте його і готуйте десерт на власній кухні.

Інгредієнти:

Сир рікота – 250 г
Банан – 2 шт.
Лайм – 1 шт.
Печиво савоярді – 100 г
Згущене молоко – 100 г
Яйце – 1 шт.
Чорний шоколад
Ванільний цукор
Мʼята

Спосіб приготування:

Рікоту змішати з згущеним молоком і яєчним жовтком у мисці. Додати один натертий на великій тертці банан і подрібнене у крихту печиво савоярді.
Зняти цедру з лайма. Додати у суміш, також ввести ванільний цукор.
Другий банан нарізати кільцями.
Подавати десерт у глибокій десертниці або келиху. Вниз викласти кільця банану, далі – основну масу, прикрасити десерт подрібненим печивом і гілочками мʼяти. Смачного!