Головна Рецепти

Бефстроганов з курки: особливий рецепт від Чаби Бакоша

Існує страва, від якої не відмовляться ані дорослі, ані діти. Заплющте очі і уявіть: ніжне картопляне пюре, бефстроганов з курки та солоний огірок. Звучить ідеально, правда ж?! Тому дивіться рецепт від постійного кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаби Бакоша і готуйте цю особливу страву на своїй кухні.

Інгредієнти:

Філе курячого стегна – 4 шт.
Цибуля шалот – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Печериці – 4 шт.
Вершки – 150 г
Вершкове масло – 50 г
Гірчиця – 1 ч.л.
Каперси – жменя
Картопля – 4 шт.
Сметана – 100 г
Сіль
Перець
Мариновані огірки

Спосіб приготування:

Цибулю нарізати і припустити на пательні разом із подрібненим часником. До овочів додати нарізане кубиком філе стегна і обсмажити все разом.
Тим часом подрібнити гриби, всипати їх до пательні, а також додати спеції, вершки та каперси.
Довести страву до кипіння, і, помішуючи, дати випаритися зайвій волозі.
Картоплю почистити і нарізати, зварити у підсоленій воді. Додати до неї сметану та масло. Зробити пюре.
Подавати бефстроганов із картопляним пюре та огірком. Смачного!