На затишній кухні каналу “Дім” кулінарний експерт Чаба Бакош приготував легку страву для справжніх гурманів. Броколі з пікантним соусом – популярний азійський сніданок.
Зберігайте рецепт і готуйте оригінальну страву на власній кухні.
Інгредієнти:
Броколі – 1 шт.
Перець чилі – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Імбир – 50 г
Соєвий соус
Устричний соус
Соус теріякі
Кунжутна олія
Лайм
Кінза
Зелена цибуля
Насіння кунжуту
Спосіб приготування:
Броколі відварити до напівготовності.
Часник, імбир, перець чилі подрібнити ножем і підсмажити на кунжутній олії. Викласти броколі, перемішати і смажити разом. Додати соуси та сік лайму.
Викласти страву на тарілку. Посипати кунжутом і подрібненою зеленою цибулею. Прикрасити страву кінзою. Смачного!