Домашні цукерки за рецептом Чаби Бакоша – ідеальне доповнення до чаю чи кави. Особливим рецептом кулінар поділився у програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським.
Для приготування домашніх смаколиків вам знадобиться трішки часу, натхнення та зовсім небагато інгредієнтів. Зберігайте рецепт і повторюйте його на власній кухні.
Інгредієнти:
Кокосова стружка (дрібна) – 200 г
Згущене молоко – 200 г
Масло вершкове – 50 г
Мигдаль – 50 г
Кешʼю – 50 г
Спосіб приготування:
Мигдаль залити окропом на 5 хвилин, зчистити шкірку і обсмажити на сухій пательні.
Масло розтопити у сотейнику.
Змішати кокосову стружку зі згущеним молоком, додати масло. Ретельно перемішати і відставити у холодильник на кілька годин.
Коли маса загусне, сформувати цукерки з горіхами всередині. Занурити готові цукерки в кокосову стружку.
Подавати домашні солодощі з травʼяним чаєм або кавою. Смачного!