Головна Рецепти

Чаба Бакош поділився швидким рецептом пиріжків зі шпинатом і яйцем

Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати на сніданок смачні пиріжки з листкового тіста. Цей рецепт може стати у пригоді після Великодня, якщо у вас залишилися варені яйця.

Вам знадобляться:

Листкове тісто – 1 упаковка

Яйце варене – 4 шт.

Яйце сире – 1 шт.

Шпинат – 300 г

Зелена цибуля – 4 пірʼїни

Часник – 1 зубчик

Масло вершкове – 50 г

Насіння кунжуту

Сіль

Перець

Приготування:

Шпинат, зелену цибулю і часник подрібнити і припустити на пательні з додаванням вершкового масла. Посолити і поперчити.

Варені яйця очистити і натерти на дрібній терці. Змішати яйця зі шпинатом.

Розкачати листкове тісто, розрізати на квадрати, викласти начинку та сформувати пиріжки.

Змастити пиріжки збитим яйцем і посипати кунжутом.

Випікати у духовці за температури 190 градусів до готовності. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з  07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.