Кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати на сніданок смачні пиріжки з листкового тіста. Цей рецепт може стати у пригоді після Великодня, якщо у вас залишилися варені яйця.
Вам знадобляться:
Листкове тісто – 1 упаковка
Яйце варене – 4 шт.
Яйце сире – 1 шт.
Шпинат – 300 г
Зелена цибуля – 4 пірʼїни
Часник – 1 зубчик
Масло вершкове – 50 г
Насіння кунжуту
Сіль
Перець
Приготування:
Шпинат, зелену цибулю і часник подрібнити і припустити на пательні з додаванням вершкового масла. Посолити і поперчити.
Варені яйця очистити і натерти на дрібній терці. Змішати яйця зі шпинатом.
Розкачати листкове тісто, розрізати на квадрати, викласти начинку та сформувати пиріжки.
Змастити пиріжки збитим яйцем і посипати кунжутом.
Випікати у духовці за температури 190 градусів до готовності. Смачного!
Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дім” з понеділка по п’ятницю з 07:30 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.