Головна Рецепти

Чіз-омлет з салатом: рецепт простого і поживного сніданку

Сиру забагато не буває – впевнений експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім”, кулінар Чаба Бакош. Разом із Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським він приготував простий, але корисний сніданок – омлет із двома видами сиру, який ідеально смакує з салатом. Зберігайте рецепт і готуйте страву на власній кухні.

Інгредієнти:

Яйця – 3 шт.
Вершки – 100 мл
Сир чеддер – 100 г
Пармезан – 50 г
Чері – 5-6 шт.
Салат ромен
Вершкове масло
Сіль
Цукрова пудра
Оливкова олія
Бальзамічний крем
Чіабата – 1 шт.
Бутони каперсів – 12 шт.

Спосіб приготування:

Яйця збити з вершками, додати сіль за смаком. Сир чеддер натерти на тертці і додати до збитий яєць. Ретельно перемішати суміш.
Смажити омлет на розігрітій пательні з додаванням вершкового масла з двох боків. Посипати тертим пармезаном.
Розігріти окрему пательню, влити трохи оливкової олії і підсмажити помідори чері. Посолити і посипати цукровою пудрою. Перемішати і зняти з вогню.
Чіабату нарізати і підсушити на сухій пательні – зробити грінки.
Подавати чіз-омлет із грінками, листям салату і помідорами чері, прикрасити страву каперсами. Смачного!