Головна Рецепти

Чізкейк “Баунті”: райська насолода на сніданок

Подарувати своїм смаковим рецепторам справжнє свято дуже легко, приготувавши чізкейк “Баунті” за рецептом кулінарного експерта каналу “Дім” Чаби Бакоша. Ця страва сподобається не тільки любителям кокосу, а й абсолютно всім – впевнений кулінар. Тож повторюйте десерт на своїй кухні та смакуйте з задоволенням.

Інгредієнти:

Крем-сир – 500 г
Пісочне печиво – 2 уп.
Вершки кондитерські – 200 мл
Кокосова стружка – 200 г
Згущене молоко – 100 г
Масло вершкове – 100 г
Полуничний джем
Цукрова пудра
Желатин або агар-агар
Мʼята

Спосіб приготування:

За допомогою блендера подрібнити печиво. Змішати його з розтопленим вершковим маслом.
У глибоку миску пересипати крем-сир і згущене молоко, збити блендером до однорідності.
Вершки підігріти, додати ложку цукрової пудри, желатин або агар-агар і кокосову стружку. Ретельно перемішати і одразу прибрати з вогню. Ввести готову масу у крем-сир.
У форму викласти масу з печива – зробити нижній шар. Зверху викласти сирну масу, розрівняти. Відправити чізкейк застигати у холодильник щонайменше на 2 години. Подавати кокосовий чізкейк із полуничним джемом, прикрасивши мʼятою. Смачного!