У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” із ведучими Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським, постійний кулінарний експерт Чаба Бакош поділився оригінальним рецептом цукерок-тірамісу.
Занотовуйте рецепт і готуйте домашні солодощі на власній кухні.
Інгредієнти:
Сир маскарпоне – 200 г
Печиво савоярді – 1 уп.
Вершки кондитерські – 100 г
Кава – 50 мл
Ром – 20 мл
Цукрова пудра
Какао
Спосіб приготування:
Печиво подрібнити у блендері.
Маскарпоне змішати з какао, ромом, кавою і невеликою кількістю цукрової пудри, влити вершки і з допомогою вінчика зробити крем. Додати у сирний крем печиво та добре вимісити.
Відставити у холодильник на годину.
Коли маса загусне, сформувати кульки та обваляти їх у какао.
Подавати цукерки з трав’яним чаєм або кавою. Смачного!