На кухні “Ранку Вдома” на телеканалі “Дім” панують неймовірні святкові аромати. Кулінарний експерт Чаба Бакош сьогодні поділився рецептом традиційного австрійського печива лінцер. Це сендвіч-печиво з джемом всередині, яке австрійці завжди готують на різдвяні свята. Зберігайте рецепт і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредієнти:
Борошно – 200 г
Вершкове масло – 200 г
Цукрова пудра – 100 г
Яйце – 1 шт.
Абрикосове варення – 100 г
Спосіб приготування:
Змішати борошно, яйця і масло кімнатної температури. Ретельно вимісити тісто, загорнути в харчову плівку і відкласти в холодильник мінімум на годину.
Посипати поверхню цукровою пудрою і розкачати на ній тісто.
Вирізати печиво за допомогою форм. Викласти на деко застелене пергаментом.
Запікати печиво у духовці розігрітій до 180 градусів протягом 10 хвилин.
Дати печиву охолонути. Змастити одне печиво варенням і накрити другим – зробити сендвіч. Прикрасити десерт цукровою пудрою.
Подавати печиво з чаєм. Смачного!