Спека так і манить продовжити літні традиції. Тож кулінар Чаба Бакош на телеканалі “Дім” запропонував приготувати на десерт бананово-полуничне морозиво з шоколадом. Інгредієнти для нього доступні протягом всього року, а для приготування не знадобиться надто багато часу. Тому дивіться рецепт і повторюйте його на власній кухні.
Інгредієнти:
Банани – 2 шт.
Полуниця заморожена – 500 г
Полуниця свіжа – 100 г
Вершки 30% – 100 мл
Згущене молоко – 100 г
Молочний шоколад – 100 г
Мʼята
Спосіб приготування:
Заморожені банани, полуницю, вершки та згущене молоко збити блендером до однорідної консистенції.
Викласти морозиво у форму і ще раз заморозити.
Тим часом на водяній бані розтопити шоколад.
Подавати готове морозиво, поливши шоколадом. Прикрасити десерт мʼятою. Смачного!