У постійній кулінарній рубриці на телеканалі “Дім” Чаба Бакош поділився рецептом корисної сезонної страви, яка пасуватиме як до звичайної, так і до святкової вечері.
Фаршировані кабачки з куркою — вони прості у приготуванні, але точно сподобаються усій родині.
Інгредієнти:
Кабачки – 2 шт.
Філе курячого стегна – 4 шт.
Плавлений сир – 2 шт.
Цибуля порей – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Оливкова олія
Вершкове масло
Сіль
Перець
Паприка
Коріандр
Чебрець
Спосіб приготування:
Мʼясо посипати спеціями, зробити масаж. Викласти на деко, зверху додати гілочки чебрецю і запекти у духовці.
Цибулю порей нарізати, часник подрібнити і припустити на розігрітій пательні з додаванням суміші оливкової олії та вершкового масла.
Викласти до готової цибулі шматки запеченого мʼяса і обсмажити разом. Посолити і поперчити.
Розрізати кабачки навпіл, вийняти середину. Фарширувати кабачки м’ясом. Зверху викласти натертий плавлений сир. Запікати в розігрітій духовці до готовності. Смачного!