Кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош вміє здивувати незвичайними рецептами для сніданку. Сьогодні він приготував фішбургер з морської риби. Повторюйте страву на своїй кухні і починайте день із задоволенням.
Інгредієнти на 3 порції:
Стейк морської риби – 3 шт.
Булочка для бургера – 3 шт.
Листя салату – 3-4 шт.
Огірки солоні – 2 шт.
Зелена цибуля – 2 пера
Майонез – 2 ст.л.
Гірчиця – 1 ч.л.
Лимон – 0,5 шт.
Оливкова олія
Білий перець
Сіль
Рибу промокнути паперовими рушниками. Скропити оливковою олією, посолити і поперчити. Зробити легкий масаж стейку.
Для соусу змішати майонез, гірчицю, подрібнені огірки і зелену цибулю. Додати лимонний сік за смаком.
Смажити рибу на розігрітій пательні із додаванням олії.
Булочки для бургера розрізати навпіл і обсмажити на сухій пательні.
Дві половинки булочки змастити соусом. На нижню частину булочки викласти листя салату та смажену рибу. Зверху накрити іншою половинкою булочки.
Смачного!