Учасниця шоу «єПитання», яке виходить на Новому каналі, поділилася рецептом, який обожнює готувати восени
Традиційні страви з осіннього меню зігрівають у холодні вечори та дарують відчуття затишку. Якщо у вас закінчилися кулінарні ідеї, ловіть рецепт від Тетяни Песик! Комікеса часто готує на просторах Instagram, а серед її рецептів ви можете знайти кабачкову піцу, сирні вафлі та канапки з кавуна й маринованих огірків. За лаштунками зйомок шоу «єПитання» Новий канал розпитав Тетяну про корисну страву, яку варто скуштувати цієї осені. Занотовуйте сезонний рецепт!
– Я не люблю заморочуватися, тому обираю щось легке та швидке в приготуванні. Обожнюю, коли на страву витрачаєш мінімум часу, а в результаті отримуєш смакоту! Восени актуальні гарбузи, тож раджу скуштувати крем-суп з креветками, – каже Тетяна Песик.
Інгредієнти:
гарбуз – 1 невеликий
креветки – 6 шт.
морква – 1 шт.
цибуля – 1 шт.
перець болгарський – 1 шт.
вершки кокосові – 70 мл
сіль, перець, спеції – за смаком
Приготування страви:
1. Перед тим, як готувати суп, потрібно запекти овочі. Для цього помийте та очистіть гарбуз, моркву, цибулю та перець. Наріжте їх крупними кубиками.
2. Викладіть нарізані овочі на деко, застелене пергаментним папером. Доведіть до смаку сіллю та перцем і відправте в духовку на 20 хвилин.
3. Перекладіть готові овочі в каструлю. Додайте кокосові вершки та спеції, які найбільше подобаються. Після збийте блендером до однорідної консистенції.
4. Поставте каструлю на середній вогонь і доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь і ще трохи проваріть.
5. Готово! Розлийте крем-суп по тарілках і покладіть по три креветки в кожну.