Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома”на каналі “Дім” Чаба Бакош приготував ніжну ароматну страву для ідеального початку дня – французький цибулевий омлет із хрусткими грінками. Дивіться рецепт і дізнавайтеся, як поєднати прості інгредієнти, щоб отримати ресторанну страву вдома.
Інгредієнти:
Яйця – 3 шт.
Цибуля шалот – 3-4 шт.
Вершки – 50 мл
Вершкове масло – 50 г
Сіль
Перець
Французский багет – 1 шт.
Спосіб приготування:
Цибулю нарізати кільцями.
На великому вогні розігріти пательню, додати вершкове масло і обсмажити цибулю. Коли вона почне змінювати колір на золотавий, зменшити вогонь.
Тим часом яйця збити з вершками, посолити і поперчити за смаком.
Влити збиті яйця до цибулі. Готувати омлет помішуючи.
Багет нарізати скибочками і підсмажити на сухій пательні – зробити грінки.
Подавати французький омлет із грінками. Смачного!