Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом хінкалі.
«Люля-кебаб, хачапурі, чкмерулі та чахохбілі — грузинська кухня дивує, закохує та полонить своїми стравами. Окреме місце в сердечку посідають хінкалі, а тому сьогодні ділюсь рецептом цього «бестселеру»», – прокоментував шеф-кухар.
Інгредієнти:
- Борошно — 300 грамів;
- Вода — 150 мл;
- Сіль — 2 грами;
- Фарш — 300 грамів;
- Цибуля — 1/2 шт.;
- Сіль та перець — на смак;
- Хмелі-сунелі — 2 ч.л;
- Часник сушений — 1 ч.л;
- Зелень — 20 грамів.
Спосіб приготування:
- Змішуємо борошно, воду та сіль в міксері для тіста;
- Замішуємо туге тісто руками та формуємо ковбаску;
- Завертаємо в плівку та кладемо в холодильник на 30 хвилин мінімум;
- До фаршу додаємо цибулю, хмелі-сунелі, сіль, перець, часник та зелень;
- Ділимо тісто на 8 частин та розкачуємо;
- Додаємо 1 ст.л. начинки в кожен млинець та завертаємо хінкалі;
- Варимо 5-7 хвилин.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!