Головна Рецепти

Грузинський бестселер: готуємо хінкалі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Фото - Інстаграм

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом хінкалі.

«Люля-кебаб, хачапурі, чкмерулі та чахохбілі — грузинська кухня дивує, закохує та полонить своїми стравами. Окреме місце в сердечку посідають хінкалі, а тому сьогодні ділюсь рецептом цього «бестселеру»», прокоментував шеф-кухар.

Інгредієнти:
  • Борошно — 300 грамів;
  • Вода — 150 мл;
  • Сіль — 2 грами;
  • Фарш — 300 грамів;
  • Цибуля — 1/2 шт.;
  • Сіль та перець — на смак;
  • Хмелі-сунелі — 2 ч.л;
  • Часник сушений — 1 ч.л;
  • Зелень — 20 грамів.
 Спосіб приготування:
  1. Змішуємо борошно, воду та сіль в міксері для тіста;
  2. Замішуємо туге тісто руками та формуємо ковбаску;
  3. Завертаємо в плівку та кладемо в холодильник на 30 хвилин мінімум;
  4. До фаршу додаємо цибулю, хмелі-сунелі, сіль, перець, часник та зелень;
  5. Ділимо тісто на 8 частин та розкачуємо;
  6. Додаємо 1 ст.л. начинки в кожен млинець та завертаємо хінкалі;
  7. Варимо 5-7 хвилин.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Дивіться прем’єрні випуски «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ щосуботи о 19:00!