Якщо ви бачите еринги на полицях супермаркетів, але не наважуєтеся їх скуштувати – настав час змінити ситуацію! Адже ці гриби мають незвичайний смак, а ще їх легко та швидко готувати.
У програмі “Ранок Вдома” на каналі “Дім” кулінар Чаба Бакош поділився рецептом бургера з цими грибами. Дізнавайтеся деталі і відтворюйте цю легку страву вдома.
Інгредієнти:
Гриби еринги – 500 г
Цибуля порей – 1 шт.
Крем-сир – 100 г
Салат ромен – 6 листків
Булочки для бургера – 4 шт.
Яйця – 2 шт.
Вершкове масло
Панірувальні сухарі
Часник – 1 зубчик
Майонез – 2 ст.л.
Паприка
Сіль
Перець
Петрушка – кілька гілочок
Спосіб приготування:
Нарізати еринги слайсами. Посолити та панірувати в яйці та сухарях. Смажити до золотавого кольору.
Порей нарізати тонкими кільцями та припустити на пательні.
Для соусу змішати майонез і крем-сир, вичавити часник і додати подрібнену зелень. Ретельно перемішати складники.
Нагріти половинки булочок на сухій пательні, змастити їх соусом. На нижню половинку викласти листя салату, гриби, цибулю, соус і накрити другою половиною булочки. Смачного!