Головна Рецепти

Грибний жульєн – особливий рецепт від Чаби Бакоша

Здивувати рідних оригінальним сніданком – легко! З рецептами від кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаби Бакоша. Сьогодні він пропонує приготувати грибний жульєн.

Дивіться рецепт, дізнавайтеся секрети приготування і насолоджуйтеся новими смаками.

Інгредієнти:

Гриби ерінги – 250 г
Гриби гливи – 250 г
Сир твердий – 100 г
Сир пармезан – 100 г
Цибуля порей – 1 шт.
Часник – 1 зубчик
Вершки – 100 мл
Масло вершкове – 50 г
Зелень петрушки – кілька гілочок
Сіль
Перець

Спосіб приготування:

Цибулю порей і часник подрібнити, припустити на пательні з додаванням вершкового масла.
Нарізати соломкою ерінги і гливи, додати до цибулі. Перемішати, довести до готовності. Додати у страву спеції, подрібнену петрушку та вершки. Наприкінці готування всипати половину тертого пармезану і твердого сиру. Перемішати.
Викласти заготовки у кокотниці, зверху посипати тертим сиром.
Запікати жульєн у розігрітій до 180 градусів духовці поки не розплавиться сир. Смачного!