Головна TV

Григорій Решетник: Мій син Іван пішов на кулінарні курси після перегляду «МастерШефа»

9 березня на телеканалі СТБ вийшов 5-й випуск кулінарного проєкту «МастерШеф»-13. на головну кухню країни завітали три зіркових родини: ведучий Григорій Решетник та його дружина Христина, актор Олексій Суровцев з дружиною Ксенією та Аліка й Віталіни Мкртчян.

Зіркові гості мали власні смакові уподобання, а отже команди мали не тільки продемонструвати всю свою майстерність, а й спробували себе у ролі особистих шефів. Згідно правил конкурсу, наприкінці випуску пари оцінювали вишукані страви “мастершефівців”. Родина Решетників зізнається, що залишилася враженою від таланту та креативності учасників, а їхні реакції на смакові поєднання приємно потішили шефів зіркової пари..

«Ми почували себе як дома, настільки крута атмосфера панувала на знімальному майданчику. Я був під великим враженням від професійності учасників. Адже знаю, наскільки це складно, бо ми брали участь у зірковому сезоні і я на собі відчув цю напругу перегонів», — розповів Григорій.

Після проєкту «МастерШеф» деякі страви, які були приготовлені учасниками, знайшли своє місце на домашній кухні родини Решетників.

«Я спостерігала за хвилюванням учасників, тож можливо, не всі страви були ідеальними. Але всі вони виявилися дуже талановито приготованими. А ще після того, як ми повернулися додому, Григорій попросив мене приготувати ту саму страву, яку він спробував на шоу. Він сказав, що це було найсмачніше, що він коли-небудь їв», — розповіла Христина Решетник.

Але найголовніший сюрприз очікував на Григорія та Христину попереду. Подивившись разом із батьками випуск “МастерШеф”, їх син вирішив піти на кулінарні курси.

«Іван був настільки вражений талантом учасників, що вирішив сам вивчати кулінарне мистецтво. Тепер він буде дивувати нас своїми стравами та смаковими експериментами. Як батьки, ми пишаємося його захопленням цією сферою. А як телеведучий, я вкотре тішусь від того, як проєкти СТБ надихають молодь на вивчення нових навичок. В нашому випадку – на творчість у кулінарії », — наголосив ведучий.