Гостем нового випуску військово-кулінарного проєкту “Хартійна кухня” телеканалу “Дім” став Павло “Струм” — офіцер 13-ї бригади оперативного призначення Національної гвардії України “Хартія”. Разом із ведучими проєкту Іриною Хоменко та Чабою Бакошем він приготував гуцульський банош, який пізніше був переданий захисникам.
Дивіться рецепт і повторюйте його на власній кухні.
Для приготування гуцульського баношу вам знадобляться:
Кукурудзяна крупа – 400 г
Сметана – 150 г
Масло вершкове – 100 г
Вершки – 200 г
Підчеревина копчена – 250 г
Бринза – 150 г
Сіль
Вода
Спосіб приготування:
Закип’ятити воду, додати сметану, вершки, сіль і вершкове масло, ретельно перемішати. Постійно помішуючи, ввести кукурудзяну крупу.
Нарізати підчеревину і обсмажити її на великій пательні – зробити шкварки.
Подавати банош зі шкварками і бринзою. Смачного!