Гаспачо – один із трійки лідерів серед холодний літніх супів. Це страва іспанської кухні, основний інгредієнт якої – томати. Його швидко готувати і можна взяти з собою на пікнік чи в якості перекусу на роботу. Тож кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош розповів, як правильно його приготувати і що потрібно, щоб принести частинку Іспанії на свою кухню.
Інгредієнти:
Сік томатний – 400 мл
Томати червоні – 2 шт.
Томати жовті – 2 шт.
Цибуля синя – 1 шт.
Перець солодкий – 1 шт.
Огірок – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Базилік
Оливкова олія
Сіль
Перець
Соус табаско
Лід – 2 кубики
Багет гречаний

Спосіб приготування:
Томати занурити в окроп і зняти шкірку – бланшувати. Перець запекти і теж очистити від шкірки.
Збити у блендері помідори, часник, огірок, перець та інші складники супу. Посолити та приправити суп.
Підсмажити на пательні скибки багета – зробити грінки.
Подавати гаспачо з грінками. Смачного!

