Справжній гастрономічний експеримент кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаби Бакоша – бургер із дерунів. Замість звичних булочок — рум’яні та хрумкі деруни, а всередині — соковита теляча котлета, традиційний бургерний соус, свіжий салат і розплавлений сир. Дивіться рецепт і смакуйте з задоволенням.
Інгредієнти:
Фарш із телятини – 800 г
Картопля – 3-4 шт.
Борошно – 2 ст.л.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Яйця – 2 шт.
Салат айсберг – 200 г
Майонез – 1 ст.л.
Кетчуп – 1 ст.л.
Солодка гірчиця – 1 ст.л.
Сир для бургера – 4 слайса
Ворчестерський соус
Чорний перець
Сіль
Коріандр
Соняшникова олія
Спосіб приготування:
Картоплю почистити і натерти на дрібній тертці. Ретельно віджати зайву вологу. Також натерти цибулю і часник. Викласти овочі у глибоку миску, вбити яйця, посолити і додати борошно. Смажити деруни на пательні з додаванням олії. Готові деруни викласти на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
Фарш викласти у миску, додати ворчестерський соус, сіль, перець і коріандр. Ретельно вимісити. Сформувати котлети для бургерів і обсмажити з двох боків на розігрітій пательні. Наприкінці готування викласти на котлети по слайсу сиру і дати розплавитися.
У окремому салатнику змішати майонез, кетчуп і гірчицю.
Готові деруни змастити соусом, викласти листя салату, котлету з сиром, знову соус, салат і дерун. Смачного!