Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор, суддя «МастерШеф. Професіонали»-4, прем’єра якого відбулася 11 лютого на СТБ, Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачного грецького соусу з печених перців, горішків та сиру. Ідеально смакуватиме з хрумким хлібом!
«Ловіть швидкий та простий рецепт знаменитого грецького соусу, який ідеально смакує з хрумким та свіжим хлібом», – зазначає Ектор.
Інгредієнти:
- Перець болгарський — 3 шт.
- Волоський горіх — 30 грамів;
- Фета — 50 грамів;
- Часник — 5 грамів;
- Грецький йогурт — 20 мл;
- Лимонний сік — 10 мл;
- Кінза — 5 грамів;
- Хліб.
Спосіб приготування:
Цілі перці поливаємо оливковою олією, солимо та перчимо, запікаємо в духовій шафі за температури 180 градусів до готовності. Нарізаємо перці, збиваємо у блендері з горіхами, шматочками фети, часником, оливковою олією, перцем, сіллю та лимонним соком. У тарілці прикрашаємо мілкими шматочками перцю, фетою та петрушкою, поливаємо оливковою олією та лимонним соком, солимо та перчимо. Смакуємо з хлібом!
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Нагадаємо, Ектор Хіменес-Браво продовжує роботу над документальним благодійним фільмом про кулінарний фронт України. Стрічку створює команда з Великобританії та СТБ.