Головна TV

Хто пройде у двадцятку проєкту «МастерШеф»-13?

Вже цієї суботи, 17 лютого, на СТБ вийде другий випуск кулінарного реаліті «МастерШеф»-13. Перший відбірковий етап позаду, проте на кулінарів чекає ще не одне випробування. Наразі вони боротимуться за місце у двадцятці найкращих.

«Ми зібрались тут, аби раз і назавжди змінити ваше життя. Ми відчули та зрозуміли, що “МастерШеф” став відданою мрією, яку не можна відкладати на потім. Мрії треба здійснювати сьогодні, тут і зараз, адже завтра може бути пізно», — привітають судді аматорів.

Цей сезон дійсно буде особливим. Сезон людей, які не бояться мріяти в цей непростий час, не бояться число 13, не бояться ризикувати. Сезон на максимумі: максимум сил, смаку, кулінарних ідей. І саме тому для першого конкурсу судді обрали продукт максимального смаку. Він потребує максимальної кількості сил, аби стати ресторанним. Ба більше, його обожнюють всі українці. Сало!

«Зробити наше народне, в чомусь важке та навіть брутальне сало, елементом високої кулінарії — це найвищий пілотаж. Аби потрапити до топ-20 вже сьогодні, ви отримаєте три шанси, а саме три раунди приготування сала. Ми будемо оцінювати не тільки сам смак, а й процес. Ми будемо пильно слідкувати за вашим рухом», — повідомлять судді.

Невже на етапі відбору відбудеться перша битва чорних? Хто з учасників залишить проєкт за власним бажанням? Як аматори у 2 випуску будуть поєднувати сало з желейними цукерками? І хто отримає місце в 20-ці?