Солодкий смаколик до чаю, який чи не кожен полюбляє з дитинства – у програмі “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Ірина Хоменко і Денис Мінін поділилися легким рецептом макового рулету, особливих ноток якому додає цитрусова цедра. Дивіться рецепт і готуйте цю страву на своїй кухні.
Інгредієнти:
Листкове тісто – 500 г
Мак – 250 г
Молоко – 100-150 мл
Яйце – 1 шт.
Ваніль
Цедра лимона
Цедра апельсина
Цукрова пудра – 100 г
Вершкове масло – 60 г
Спосіб приготування:
Змолоти мак, залити його гарячим молоком. Додати цукрову пудру і цедру, добре перемішати. Начинка має бути густою.
Розкачати тісто і змастити його розтопленим маслом. Рівномірно розподілити начинку, акуратно згорнути рулет. Змастити його збитим яйцем.
Випікати при температурі 180°C до золотистої скоринки. Смачного!