Сирники — одна із найскладніших страв. Втім, під керівництвом кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаби Бакоша, приготувати їх вдасться кожному. А щоб такий сніданок із задоволенням з’їли діти, Лілія Ребрик запропонувала зробити із сирників зайчика. Це мило та дуже смачно. Дивіться рецепт і готуйте з користю.
“Знаєте, що я роблю, щоб діти їли сирники? Молодша дуже любить, щоб вони були маленькі, як копійчинки, тому для неї я роблю такі. Також можна включити свою уяву і зробити зайчика чи слоника – зліпити вушка, головку, ручки, ніжки. Діти з задоволенням таке їдять. У мене діти полюбили сирники і взагалі сир, завдяки цим фігуркам”, – поділилася власним лайфхаком Лілія Ребрик.
Інгредієнти:
Сир домашній – 500 г
Яйця – 2 шт.
Борошно – 100 г
Апельсин – 1 шт.
Родзинки – жменя
Сметана – 100 г
Сіль
Цукор
Цукор ванільний
Цукрова пудра
Мед
Мʼята
Спосіб приготування:
Збити сир блендером до однорідної маси.
Зняти цедру апельсина за допомогою терки. Відправити її до сиру, а також додати дрібку солі, цукор за смаком, ванільний цукор, родзинки та яєчні жовтки. Добре розмішати і сформувати сирники.
Викласти сирники на деко, застелене пергаментом. Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці до золотавої скоринки.
Подавати сирники зі сметаною та медом. Посипати цукровою пудрою та прикрасити листочками м’яти. Смачного!