Ольга Мартиновська, шеф-кухарка та суддя кулінарного реаліті «МастерШеф»-13 на СТБ стала гостею ранкового шоу «Прокинься з Ектором». В ефірі Ектор Хіменес-Браво кинув виклик Олі та запропонував приготувати улюблений сніданок своєї донечки Віри лише за 15 хвилин!
Ольга відразу знала, що це будуть бебі-оладки, які обожнює її донечка.
Інгредієнти:
· Молоко – 200 мл.
· Дріжджі – 10 грамів.
· Яйця – 2 шт.
· Борошно – 150 грамів.
Молоко підігрійте до температури 35-40С (тепленьке), додайте до молока свіжі пекарські дріжджі та розмішайте. Всипте 150 грамів просіяного борошна, додайте 2 жовтки. Перемішайте все вінчиком. Накрийте плівкою чи рушником і поставте в тепле місце на 30 хвилин.
Збийте до стійких піків 2 білки, що лишилися, разом із дрібкою солі. Делікатно введіть білки в тісто, перемішайте і випікайте на пательні для млинців без олії чи масла. Готуємо на сухій сковорідці на середньому вогні. Вони мають бути малесенькі, 4-5 см в діаметрі. Куштуємо з медом, ікрою чи з тим, що вам до смаку!