«Скоро вже буде Пасха!», – повертається у всі плейлисти, оскільки Великдень справді не за горами. Час пригадувати рецепти та писати список страв до святкового столу. Завжди приємно скуштувати традиційні смаколики, але також цікаво спробувати приготувати щось нове. Можливо, фірмовий рецепт від Андрія Черепущака – це саме те, що ви шукали? Нічого складного, але, за словами ведучого Нового каналу, від цієї намазки на хліб або пасочку складно відірватися.
– Це традиційна для моєї родини страва! Не уявляю Великдень без цієї смакоти, – говорить Андрій. – Готуємо завжди на сніданок, коли повертаємося з церкви. Всі продукти беремо виключно з великоднього посвяченого кошика. Нічого іншого для цієї страви не потрібно. Записуйте!
Інгредієнти:
кисломолочний сир – 200 г
корінь хрону – 1 шт.
варені яйця – 3-4 шт.
сіль та перець
Спосіб приготування:
1. В миску висипте кисломолочний сир. Розітріть його виделкою до однорідної маси.
2. Натріть на дрібну тертку хрін.
3. Також натріть варені яйця.
4. Змішайте все в одній мисці, посоліть і поперчіть.
5. Смакуйте як намазку на хліб або паску. Хоча… Можна їсти просто як салат.