Постійний кулінар телеканалу “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати капусту в клярі з соусом тартар. Це неймовірно смачно та корисно – запевняє експерт.
Дивіться рецепт і готуйте з задоволенням.
Інгредієнти:
Броколі – 1 шт.
Цвітна капуста – 1 шт.
Яйця – 8 шт.
Борошно
Сіль
Кунжутне насіння
Панірувальні сухарі
Олія соняшникова
Гірчиця – 1 ч.л.
Лимон
Корнішони
Перець
Спосіб приготування:
Відварити 2 яйця. Охолодити і почистити.
Для соусу тартар збити 2 сирих яйця із олією і ложкою гірчиці – зробити майонез. Додати до нього 2 варених жовтка, подрібнені корнішони, сік лимону, перець і сіль за смаком.
Броколі та цвітну капусту відварити у солоній воді до напівготовності. Охолодити та розібрати на суцвіття. Панірувати в борошні, збитих яйцях і суміші сухарів і кунжуту. Смажити в розігрітій олії до золотавого кольору.
Подавати готову капусту з соусом. Смачного!