На кухні програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” кулінар Чаба Бакош приготував картопляну запіканку з грибами. Ця проста, ситна і неймовірно смачна страва, стане ідеальним доповненням сімейного меню. Дивіться рецепт, щоб дізнатися всі секрети приготування.
Інгредієнти:
Картопля – 5 шт.
Гриби гливи – 400 г
Вершки – 150 мл
Сир сулугуні – 150 г
Твердий сир – 100 г
Яйця – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Вершкове масло – 50 г
Сіль
Перець
Спосіб приготування:
Картоплю зварити у мундирі, охолодити і почистити.
Цибулю нарізати півкільцями і припустити на вершковому маслі разом із часником. Додати нарізані гриби і обсмажити разом. Довести до смаку за допомогою солі і перцю.
Змішати вершки з яйцями і тертим твердим сиром — зробити заливку.
У форму для випікання викласти шарами гриби, нарізаний сир сулугуні та слайси картоплі. Залити страву вершковою сумішшю.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці. Смачного!