Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує приготувати особливі снеки, які асоціюються з сонячною Іспанією – картопляні крокети. Дивіться рецепт і дізнавайтеся секрети приготування цієї простої, але дуже смачної закуски.
Інгредієнти:
Картопля – 4 шт.
Яйця – 2 шт.
Борошно – 3-4 ст.л.
Пармезан – 100 г
Панірувальні сухарі
Сіль
Перець
Олія
Для соусу:
Йогурт – 150 г
Часник
Зелень
Спосіб приготування:
Зварити очищену картоплю у підсоленій воді. Зробити картопляне пюре. Додати борошно і тертий пармезан.
Сформувати кульки. Панірувати їх у збитому яйці, борошні, знову в яйці і сухарях. Обсмажити в олії. Викласти готові крокети на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.
Для соусу змішати йогурт, подрібнений часник і зелень за смаком.
Подавати крокети з соусом. Смачного!