На кухні “Ранку Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош поділився рецептом святкового кексу з чорною смородиною і білим шоколадом. Дізнавайтеся всі секрети приготування, адже цей десерт вразить вас своїм поєднанням ніжної текстури, солодкості шоколаду та легкої кислинки смородини.
Інгредієнти:
Борошно – 200-250 г
Яйця – 3 шт.
Цукор – 100 г
Молоко – 100 мл
Вершкове масло – 50 г
Розпушувач
Ванільний цукор
Білий шоколад – 100 г
Заморожена чорна смородина
Спосіб приготування:
На паровій бані розтопити білий шоколад.
Окремо розтопити масло.
Яйця ретельно збити з цукром, аж поки не побіліють. Додати борошно, розпушувач, ванільний цукор, молоко і топлене масло. Добре перемішати тісто.
Ввести білий шоколад і ягоди.
Змастити форму для запікання маслом, влити тісто.
Випікати кекс при температурі 180 градусів протягом 30 хвилин. Перед подачею охолодити десерт. Смачного!