Експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаба Бакош пропонує відкрити новий смак суперкорисної капусти броколі. Разом із ведучими Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським кулінар приготував броколі у пікантному соусі. Обовʼязково скуштуйте цю страву і вона стане вашою улюбленою!
Інгредієнти:
Броколі – 1 шт.
Часник – 2 зубчики
Перець чилі – 1 шт.
Імбир
Устричний соус
Олія кунжутна
Соєвий соус
Лайм – 1 шт.
Солодкий соус чилі
Кінза
Зелена цибуля – 3-4 пірʼїни
Насіння кунжутне
Спосіб приготування:
Броколі відварити до напівготовності.
Дрібно нарізаний імбир змішати з подрібненою зеленою цибулею, часником, солодким соусом чилі, соєвим і устричним соусами, соком лайма та кунжутним насінням — зробити пікантний соус.
Підсмажити на пательні дрібно нарізаний перець чилі, часник і імбир. Засипати броколі й обсмажити всі складники. Додати соєвий і устричний соуси, смажити кілька хвилин.
Подавати броколі з пікантним соусом, посипати зеленню і насінням кунжуту. Смачного!