Головна Рецепти

Корисний салат із квасолі і маринованих грибів

Для того, щоб отримати порцію магнію, калію та заліза на сніданок, обов’язково приготуйте разом із ведучими програми “Ранок Вдома” Іриною Хоменко і Денисом Мініним і кулінарним експертом каналу “Дім” Чабою Бакошем смачний та поживний салат із квасолі. Ця страва не лише корисна, але й проста у приготуванні. Долучайтеся до приготування та відкривайте для себе нові смаки.

Інгредієнти:

Квасоля біла – 1 б.
Квасоля червона – 1 б.
Квасоля біла масляна – 1 б.
Мариновані огірки – 100 г
Мариновані печериці – 100 г
Синя цибуля – 1 шт.
Листя салату ромен – 6 шт.
Соняшникова олія – 30 мл
Багет білий – 1 шт.
Сіль
Перець
Для заправки:
Майонез – 30
Квасолевий розсіл – кілька ст. л.
Лайм
Гостро-солодкий соус чилі
Кремовий васабі

Спосіб приготування:

Нарізати півкільцями синю цибулю. Припустити її на розігрітій пательні з додаванням олії.
Злити з квасолі зайву воду і висипати в пательню до цибулі. Перемішати і підігріти. Посолити і поперчити.
Для заправки змішати кілька ложок гостро-солодкого соусу, васабі за смаком, майонез, розсіл із квасолі та сік лайму.
Багет нарізати скибочками і обсмажити на сухій розігрітій пательні – зробити грінки.
Викласти на тарілку листя салату, квасолю з цибулею, гриби і нарізані кружечками огірки. Полити салат заправкою. Додати грінки. Смачного!