Головна Рецепти

Коржик з тунцем і оливками від Чаби Бакоша

Цього ранку кулінар Чаба Бакош вирішив приготувати коржик з тунцем і оливками. У такій страві дуже багато корисних елементів, які потрібні нашому організму.

Запам`ятайте рецепт від експерта телеканалу “Дім” і власноруч готуйте оригінальний сніданок.

Інгредієнти:

Листове тісто – 500 г
Консервований тунець в олії – 2 банки
Моцарела – 2 шт.
Помідори черрі – 10 шт.
Пармезан – 100 г
Соус пасата – 100 г
Чорні маслини без кісточок – 10 шт.
Зелені оливки без кісточок – 10 шт.
Базилік – кілька гілочок
Часник – зубчик
Оливкова олія
Італійські трави
Орегано
Сіль
Білий перець

Спосіб приготування:

Часник подрібнити й обсмажити на пательні на оливковій олії, ввести пасату. Додати італійські трави, сіль, білий перець і орегано. Помішуючи, дати соусу загуснути.
Оливки нарізати кружечками, моцарелу – слайсами, черрі – половинками.
Розкачати тісто, викласти його на деко, зробити бортики та намастити середину томатним соусом.
Викласти на тісто тунець, оливки, маслини, помідори черрі та моцарелу. Випікати у духовці за температури 180 градусів.
Подаючи до столу, прикрасити коржик листочками базиліку та посипати тертим пармезаном. Смачного!