Головна Рецепти

Котлета з сиром в листковому тісті за оригінальним рецептом Чаби Бакоша

Постійний кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” поділився цікавим експериментом. Чаба Бакош приготував котлету з сиром в листковому тісті. Проста на перший погляд страва заграє новими смаками, а головне – це незвично, цікаво та точно захочеться повторити для своїх рідних чи гостей.

Інгредієнти:

Листкове тісто – 500 г
Телятина – 500 г
Свинина – 500 г
Цибуля – 1 шт.
Часник – 2 зубчика
Сир для бургера – 6 слайсів
Яйця – 2 шт.
Сухарі – 4 ст.л.
Сіль
Перець
Соус ворчестер
Помідор – 1 шт.

Спосіб приготування:

М’ясо, цибулю і часник змолоти у м’ясорубці. До фаршу додати приправи, одне яйце і сухарі. Ретельно перемішати.
Тісто розкачати. Розрізати на квадрати.
Сформувати котлети, викласти на тісто, зверху додати слайс помідора і сира, закрити іншим шматком тіста і ретельно склеїти бортики. Змастити вироби збитим яйцем.
Запікати у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 25-30 хвилин. Смачного!