Головна TV

Крем-суп із запеченої груші від Чаби Бакоша

Чи куштували ви коли-небудь солодкий суп? Постійний кулінарний експерт телеканалу “Дім” Чаба Бакош здивує вас таким рецептом із запеченої груші. Обов`язково спробуйте приготувати цей солодкий крем-суп і смакуйте з задоволенням!

Для приготування страви за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

Груша стигла – 2 шт.
Мигдалеве молоко – 400 мл
Чебрець – кілька гілочок
Цукор тростинний
Кориця – 1 паличка
Бодян – 1 шт.
Мигдальні пластівці – жменя
Блакитний сир – 100 г
Багет – кілька шматочків
Оливкова олія
Мед – 30 г
Сіль

Груші нарізати скибочками. Викласти на застелене пергаментом деко, скропити оливковою олією, посипати тростинним цукром і додати гілочки чебрецю. Запекти до готовності.

У сотейнику нагріти мигдалеве молоко. Додати запечені груші (залишити кілька скибочок для прикрашання), корицю, бодян, цукор і сіль за смаком. Довести суп до кипіння.

Готовий суп перелити у блендер і збити до однорідної консистенції.

На сухій розігрітій пательні обсмажити мигдальні пластівці до золотавого кольору.

Окремо підсмажити багет – зробити грінки.

Готовий крем-суп подавати із запеченою грушею, шматочками блакитного сиру, прикрасити мигдальними пластівцями і полити медом. Смачного!