Смачні крем-супи – ідеальні для осінньої пори. Зроблені з корисних овочів, вони насичують організм поживними речовинами, а ще прості в приготуванні. Тому їх до снаги робити як посеред робочого тижня, так і у вихідні. А допоможуть у цьому поради кулінарного експерта телеканалу “Дім” Чаби Бакоша.
Дивіться рецепт і повторюйте його на своїй кухні.
Інгредієнти:
Помідор – 1 шт.
Цибуля – 1 шт.
Картопля – 1 шт.
Часник – 1 головка
Солодкий перець – 1 шт.
Сир копчений – 100 г
Розмарин – 1 гілочка
Чебрець – 1 гілочка
Овочевий бульйон
Оливкова олія
Сіль
Перець
Чіабата – 1 шт.
Спосіб приготування:
Викласти овочі на деко, скропити оливковою олією. Посолити, поперчити, посипати розмарином і чебрецем і запекти у духовці.
Охолодити овочі та почистити від шкірок і насіння.
Викласти запечені овочі у блендер і збити разом із овочевим бульйоном.
Нарізати чіабатту, викласти скибки на деко і скропити олією. Посипати тертим сиром і запекти до золотавого кольору — зробити грінки.
Подавати овочевий суп із сирними грінками. Смачного!