Головна Рецепти

Крем-суп з черемші – простий рецепт сезонної страви

Весна – ідеальний час для страв із черемші, тож кулінарний експерт програми “Ранок Вдома” на телеканалі “Дім” Чаба Бакош не міг залишити її поза увагою. Сьогодні він пропонує приготувати крем-суп. Дивиться, що потрібно для цієї легкої страви і готуйте з користю.

Інгредієнти:

Черемша – 250 г
Цибуля порей – 1 шт.
Картопля – 1 шт.
Овочевий бульйон
Вершки 30% – 100 мл
Масло вершкове – 30
Сіль
Перець
Бекон – кілька слайсів
Чорний хліб

Спосіб приготування:

Картоплю відварити.
Зробити овочевий бульйон.
Цибулю порей нарізати кільцями. Припустити у сотейнику цибулю і черемшу з додаванням вершкового масла, постійно помішуючи. Влити бульйон і вершки, додати картоплю, посолити і поперчити страву. Довести до кипіння.
Тим часом нарізати смужками бекон і обсмажити на пательні.
Хліб нарізати і зробити грінки.
Збити суп за допомогою блендера до однорідної маси. Подавати із беконом і грінками. Смачного!