Додати осіннього затишку та атмосфери легко, якщо приготувати крем-суп із лісових грибів за рецептом кулінарного експерта телеканалу “Дім” Чаби Бакоша.
Зберігайте рецепт, готуйте його на своїй кухні та смакуйте з задоволенням.
Інгредієнти:
Лисички – 300 г
Білі гриби – 300 г
Білі сушені гриби – 100 г
Овочевий бульйон – 500 мл
Цибуля порей – 1 шт.
Вершки 30% – 100 мл
Масло вершкове – 50 г
Петрушка – кілька гілочок
Сіль
Перець
Сухий часник
Олія трюфельна
Чіабата – 1 шт.
Спосіб приготування:
На пательні розтопити вершкове масло. Тим часом нарізати кільцями цибулю порей і припустити її, помішуючи. Додати нарізані гриби. Смажити їх разом із цибулею поки не випарується волога.
Додати приправи, вершки та овочевий бульйон. Прокип’ятити та збити блендером.
Чіабату нарізати і підсмажити на сухій пательні — зробити грінки.
Подавати крем-суп із грінками, скропивши страву трюфельною олією і прикрасивши петрушкою. Смачного!