Головна Рецепти

Крильця а-ля баффало на сковороді: простий рецепт від Алекса Якутова

Шеф, ведучий реаліті «На ножах» (Новий канал) детально розповів, як приготувати пікантну страву вдома. Для цього вам варто лише дотримуватися всіх лайфхаків. А поки занотовуйте рецепт!

Інгредієнти:

свіжі курячі крильця – 6 шт.
сіль – 1 ч. л.
перець чорний мелений – 1 ч. л.
гірчиця гостра – 1 ст. л.
олія рослинна соняшникова – для смаження
перець чилі – 1 шт.
соус соєвий – 1 ст. л.
фреш лимонний – 1 ст. л.
мед – 1 ст. л.

Приготування страви:

1. Ретельно вимийте курячі крильця та обсушіть їх паперовим рушником. Перекладіть у глибоку миску. Додайте сіль, перець, гірчицю та перемішайте.
2. Розігрійте олію в сковорідці та викладіть туди крильця. Смажте до золотистої скоринки. Важливо! Ретельно стежте за тим, аби не пересушити крильця, і постійно помішуйте їх.
3. Додайте в сковорідку соєвий соус, лимонний фреш і мед. Перемішайте крильця.
4. Дрібно наріжте перець чилі.
5. Викладіть крильця на тарілку й полийте їх соусом зі сковорідки. Посипте страву подрібненим перцем чилі. Подавайте крильця гарячими. Готово!