Глядачі СТБ побачили третій випуск ранкового шоу «Прокинься з Ектором». Найвідоміший шеф-кухар країни Ектор Хіменес-Браво готував нові страви з буденних інгредієнтів разом зі своїми гостями – улюбленцями зі всесвіту «МастерШеф»! Цього разу в гості до Ектора завітала учасниця «МастерШеф»-12 Ірина Давиденко.
Щосуботи запрошені гості приносять Ектору один інгредієнт, буденний та звичний для продуктового кошика українців, а шеф-кухар надає два ексклюзивні рецепти з нього. Так, Ірина Давиденко запропонувала приготувати нові та небанальні страви з … кукурудзи! Одна зі страв, яку зробив Ектор Хіменес-Браво – ніжний крем-суп.
Інгредієнти:
Кукурудза – 400 грамів.
Молоко – 200 мл.
Вершки 15% – 100 мл.
Сир чедер – 20 грамів.
Бекон – 80 грамів.
Паприка копчена – 2 грами.
Цукор – 8 грамів.
Насіння соняшника – 15 грамів.
Перець, сіль.
Спосіб приготування:
Відварити зерна кукурудзи у молоці на повільному вогні 10-15 хвилин, додати вершки та довести до кипіння, перебити блендером до гладкої консистенції, процідити через сито, заправити сіллю, перцем та паприкою до смаку. Додати чедер, довести до кипіння суміш та зняти з вогню. На сухій пательні обсмажити бекон з цукром для карамелізації та презентувати крем-суп разом з насінням та беконом. Смачного!