Головна TV

Кулінар Чаба Бакош поділився рецептом телячих медальйонів із хумусом

Приготувати смачну та поживну страву — не проблема із простими та корисними рецептами від кулінарного експерта програми “Ранок Вдома” на каналі “Дім” Чаби Бакоша. Цього разу кухар пропонує потішити близьких телячими медальйонами з хумусом.

Для приготування хумусу вам знадобляться:

Нут консервований – 1 банка

Кунжутна паста тахіні – 50 г

Лимон – 0,5 шт.

Часник – 1 зубчик

Гарбузова олія – 30 мл

Кунжутна олія

Коріандр

Паприка

Зіра

Сіль

Для приготування медальйонів вам знадобляться:

Вирізка теляча – 500 г

Оливкова олія – 50 мл

Часник – 1-2 зубчика

Соус ворчестер

Масло вершкове – 30 г

Перець

Коріандр

Сіль

Чебрець – кілька гілочок

Приготування:

Телятину нарізати медальйонами.

Зробити маринад з оливкової олії, ворчестера, солі, перцю та коріандру. Замаринувати м’ясо та залишити на кілька хвилин.

Викласти мʼясо на розігріту пательню-гриль, зверху додати часник, масло і гілочки чебрецю. Обсмажити медальйони з обох боків, а потім відправити у розігріту до 250 градусів духовку на 7 хвилин.

У глибоку миску викласти консервований нут із водою, додати тахіну, приправи та часник. Влити  олію та вичавити лимонний фреш. Перебити суміш блендером до кремоподібного стану. Посипати страву паприкою.

Подавайте телячі медальйони з хумусом. Смачного!

Дивіться “Ранок Вдома” на каналі “Дом” з понеділка по п’ятницю з  07:00 до 09:30, у суботу та неділю з 07:00 до 11:00, а також на YouTube-каналі проєкту.