Кулінарний експерт Чаба Бакош вирішив вирушити у гастрономічну подорож просто на кухні програми “Ранок Вдома”. Сьогодні він разом із ведучими каналу “Дім” Лілією Ребрик і Костянтином Октябрським приготував курку по-в’єтнамськи. Дивіться рецепт, щоб дізнатися, які інгредієнти знадобляться, з чим краще подавати цю страву та які секрети допоможуть зробити курку золотавою, ароматною і пікантною.
Інгредієнти:
Філе курячого стегна – 3 шт.
Імбир – 50 г
Часник – 2 зубки
Перець чилі – 0,5 шт.
Рибний соус
Кунжутна олія
Соєвий соус
Лайм – 1 шт.
Тростинний цукор
Кінза – кілька гілочок
Зелена цибуля – кілька пірʼїн
Мʼята – кілька гілочок
Кунжутне насіння
Рис – 200 г
Спосіб приготування:
Часник, імбир і перець чилі нарізати та обсмажити на кунжутній олії. Додати нарізану курку, готувати все разом з приправами та соусами.
Рис відварити з лаймом і сіллю.
Подавати курку з рисом, посипавши страву подрібненою зеленню і кунжутом. Смачного!