Головна Рецепти

Куряча грудинка з тартаром від Чаби Бакоша

У програмі “Ранок Вдома”, яка виходить на каналі “Дім” із ведучими
Іриною Хоменко і Костянтином Октябрським, кулінарний експерт Чаба Бакош поділився незвичайним рецептом – куряча грудинка з тартаром із запечених овочів.

Така страва стане ідеальним доповненням будь-якого столу. Зберігайте
рецепт і робіть свої свята особливими.

Для приготування страви за рецептом Чаби Бакоша вам знадобляться:

Куряче філе – 2 шт.
Баклажан – 1 шт.
Перець солодкий червоний – 1 шт.
Перець солодкий жовтий – 1 шт.
Цибуля синя – 1 шт.
Лимон – 1 шт.
Каперці – 10 шт.
Вʼялені томати – 4 шт.
Мʼята – кілька гілочок
Чебрець – кілька гілочок
Розмарин – кілька гілочок
Білий перець
Часник сухий
Сіль
Кінза
Петрушка
Кріп
Оливкова олія

М’ясо розрізати навпіл, побити молотком для відбивних, натерти сіллю, перцем, сухим часником і оливковою олією. Зробити масаж.
Подрібнити чебрець та м’яту, додати до маринаду. Залишити мʼясо маринуватися на кілька хвилин. Потім обсмажити на пательні з обох боків.
Для тартару запекти баклажан і перці у духовці, охолодити, почистити та нарізати овочі кубиком. Синю цибулю теж нарізати кубиком, зелень і часник подрібнити. Змішати усі складники, посолити та поперчити. Додати оливкову олію та лимонний фреш.
Подавайте куряче філе з тартаром. Смачного!